Szállás árak Duna Residence

Duna Residence

Címlap » Dunaszentmiklós » Dunaszentmiklósi szállások » Duna Residence » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-5%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Közép-Dunántúl
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Konferencia terem, Mosoda (önkiszolgáló), Kutya, macska bevihető, Gyermekjátszótér, Étterem (bárral és terasszal)
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Rádió, Internet csatlakozás
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Szauna (gőzfürdő, sóbarlang ), Masszázs
  • Sport szolgáltatások
    Tenisz, Edzőterem, Asztalitenisz, Biliárd, Darts
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (amerikai konyha, fedett terasz kerti bútorokkal, kerékpárbérlés, túra- és kerékpárutak, buszos szállítás)

Duna Residence

A Landal Residence Duna üdülőfalu majdnem 5 hektár területen, festői környezetben, a Gerecse dombjai között helyezkedik el. A komplexum összesen 85 apartmannal rendelkezik, amelyek teraszairól csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. A csendes, nyugodt környezet tökéletesen alkalmas fáradalmainkat kipihenni. Itt teljesen kikapcsolódhat az ember.

Landal Residence Duna, a „holland falu”

A holland tulajdonú, Tata közelében, Dunaszentmiklóson található Landal Residence Duna apartman-üdülőfalu irányítását 2013 Áprilisában az Európában már ismert Landal cégcsoport vette át.

A Landal Residence Duna üdülőfalu majdnem 5 hektár területen, festői környezetben, a Gerecse dombjai között helyezkedik el. A komplexum összesen 85 apartmannal rendelkezik, amelyek teraszairól csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. A csendes, nyugodt környezet tökéletesen alkalmas fáradalmainkat kipihenni. Itt teljesen kikapcsolódhat az ember.

Az első apartmanok 2001-ben nyíltak meg a vendégek előtt, azóta a park folyamatos fejlesztés alatt van. Az apartmanok idén kerültek teljes felújításra profi lakberendezők segítségével. A vendégek igényes környezetben, minden igényt kielégítő teljesen felszerelt 4, illetve 6 személyes tágas apartmanokban szállhatnak meg. Ezek az összkomfortos apartmanok amerikai stílusú konyhával, nappalival, 2 illetve 3 hálószobával, fürdőszobával, terasszal felszereltek. A 4 személyes apartmanok 90 m2, a 6 személyesek 120 m2 alapterületűek. A park területén vezeték nélküli internet elérhetőség is rendelkezésére áll.

Idén új, luxus apartmanok is kialakításra kerültek, amelyek magasabb felszereltségéhez saját szauna és fényterápiás zuhanykabin is tartozik.

Landal Residence Duna főépülete 2010-ben nyitotta meg kapuit, ahol recepció, bár, étterem, fedett élménymedence és wellness részleg, valamint konferencia terem található.

A körpanorámás konferencia terem 130 fő befogadására alkalmas, valamint egy leválasztható szekció teremmel is rendelkezik, ahol konferenciák, tréningek, szakmai találkozók, esküvők, családi összejövetelek és csapatépítő programok kerülnek rendszeresen megrendezésre.

A wellness részlegben, finn- és infra szauna, gőzkabin, relaxációs szoba jacuzzi, élménymedence és szolárium található, valamint masszázs is igénybe vehető; továbbá a nyári szezonban csúszdával ellátott kültéri medence áll a vendégek rendelkezésére.

A Landal Residence Duna üdülő park kialakítása, felszereltsége ideális családok számára. A park területén játszótér várja a gyermekeket, valamint a főépületben játszószoba is található, ugyanakkor különböző programokkal animátorok foglalkoztatják a gyerekeket. A legkisebbek számára babaágy, etetőszék és fürdető kád díjmentesen igényelhető.

A szabadidő aktív eltöltéséhez számtalan lehetőség közül választhatnak a vendégek. A park területén strandröplabda-, tenisz-, illetve egy kosárlabda pálya, asztalitenisz; valamint a főépületben billiárd és csocsóasztal található.

A Gerecse-dombság ideális terep gyalogos- és kerékpár-túrákhoz. A környéken lovaglásra, quadozásra, golfozásra, borkóstolásra, és számtalan más programra van lehetőség.

A Duna közelségének köszönhetően különböző vízi sportok is kipróbálhatók, mint a kajak-kenu, vízisí, a jet-ski, és a motorcsónakozás.

A faluból könnyen megközelíthető Tata, Komárom, Győr, Esztergom – és a Dunakanyar. Budapest autóval mindössze 1 óra alatt megközelíthető, és a Balaton is elérhető távolságra van a parktól.

Bízunk benne, hogy elhelyezkedésének és magas szintű szolgáltatásainak köszönhetően a továbbiakban még több vendéget köszönthetünk a Landal Residence Duna üdülő parkban.

fizetési lehetőségek
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Bortúra, Vízpart, Hegyvidék, Kutyabarát
  • TELEPÜLÉS
    Dunaszentmiklós
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Apartmanhotel
  • CÍM
    2897 Dunaszentmiklós, Új u. 25.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: 5 | | | | |
Település ismertető
  • Dunaszentmiklós

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...